Artmark, Galerii de Arta si Casa de Licitatie, impreuna cu DesignYourself.ro initiaza Contact Lenses, primul eveniment de anvergura care va celebra cele mai rezonante nume ale fotografiei de fashion romanesti.
Putem vorbi, din 2010, de peste 15 ani de publicatii glossy care, prin subtila interventie a fotografilor, au redesenat si format gustul femeilor, dar si chipul in care ele isi proiecteaza idealul de frumusete. Dupa ani de evolutie, in care cei mai consecventi creatori de fotografie contemporana si-au construit un stil si un nume in spatele obiectivului, a venit momentul sa iasa in lumina reflectoarelor.

Daca pana acum nu putini dintre ei au expus in contexte individuale, este pentru prima data cand se construieste o platforma comuna, gandita sa celebreze in egala masura si harul breslei, dar si pe-acela al individului.

Contact Lenses a fost conceputa ca o succesiune de expozitii fotografice, in care unii dintre cei mai interesanti artisti fotografi de la noi isi vor expune lucrarile realizate pe parcursul carierei sau special pentru Contact Lenses. De la expozitie la expozitie, atentia se va deplasa si catre creativii din spatele scenei – stilisti, designeri sau make-up artisti care adauga valoare si construiesc premisele fiecarei fotografii memorabile.

“Una dintre caracteristicile modei si, implicit, a fotografiei de fashion, este ritmul alert in care se schimba tendinte. De aceea Contact Lenses nu este o expozitie ampla, care sa ii puna la un loc pe toti cei implicati, ci este o serie de expozitii personale, care se succed intr-un ritm alert, dynamic”, a declarat Dragos Farmazon, curator Contact Lenses.

Fiecare expozitie va dura o saptamana. Vernisajele vor fi celebrate cu vinuri Enira, sub recomandarea somelierului Sergiu Nedelea, in vreme ce editorialistul Roxana Roseti va face prezentarea fiecarui creator, punctand parcursul profesional si elementele de stilistica ce-l recomanda pe acesta. Zozo (Zrecords) va avea grija ca ambianta sonora sa fie, de fiecare data, cea potrivita.

DesignYourself.ro
este prima platforma online romaneasca dedicata promovarii consumului de calitate in detrimentul celui de cantitate. Proiect bazat exclusiv pe voluntariat si implicare sociala, DesignYourself.ro isi propune sa aduca in atentia cititorilor intreg spectrul industriei creative actuale.

Sursa foto: blog.alexgalmeanu.com




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri