Hotelul Radisson Blu aduce din nou la Bucuresti, pentru al doilea an consecutiv, Oktoberfest, festivalul berii, gastronomiei si traditiilor germane, un eveniment cu buget de 30.000 de euro.
Cea mai cunoscuta sarbatoare germana, Oktoberfest, sarbatoreste anul acesta 200 de ani si se desfasoara in mod traditional in orasul german Munchen.

Deschiderea editiei de anul acesta a Oktoberfest la Bucuresti va avea loc marti, 21 septembrie, orele 18, in gradina interioara a hotelului Radisson Blu, iar bugetul evenimentului se ridica la 30.000 de euro cu 10.000 de euro mai mult decat la editia de anul trecut.

Timp de 4 zile, pana pe 24 septembrie, la mese lungi de lemn, amplasate in corturi traditionale alb-albastru, vor fi servite specialitati bavareze si bere germana, asezonate cu acordurile vesele ale muzicii bavareze interpretate de formatia Tiroler Alpenkavaliere.

Special pentru acest eveniment au fost importate din Germania 480 de butoaie cu peste 14 000 de litri de bere Hofbräu, berea originala servita in cadrul Oktoberfest de la Mûnchen.

Conform traditiei, berea servita la Oktoberfest este special brasata pentru acest eveniment, fiind mai tare si mai acidulata decat cea obisnuita, ceea ce produce si ”gulerul” de spuma atat de apreciat. Berea se serveste in halbe de un litru, numite ”masskruge”. Berea va fi servita de fete imbracate in traditionala rochie “Dirndl”, purtata cu camasa alba si sort colorat.

Meniul tipic german pregatit de bucatarul sef Bernd Kirsch, un german autentic, va include specialitati traditionale bavareze cum ar fi Bratwurst, Land Jäger, Pfaelzer Spiesbraten, Knödeln, Schweine Haxn, Knödeln, Sauerkraut, Bretzel si specialitati de paine germana, precum si deserturi traditionale printre care budinca Rote Gruetze, strudel de mere cu sos de vanilie, prajitura Streusel cu cirese si, bineinteles, turta dulce.

Menu-ul costa 100 lei si include bufet deschis bavarez. Iubitorii de bere germana pot opta pentru un pachet all inclusive, cu bere, vin si bauturi racoritoare incluse, la pretul de 140 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri