will.i.am, producator si vocalist al trupei Black Eyed Peas, a mai adaugat un capitol CV-ului sau, acesta devenind “directorul pentru inovare si creatie” al companiei Intel, cel mai mare producator de microprocesoare din lume.
Acest nou statut implica realizarea unei colaborari tehnologice si creative de lunga durata intre artist si Intel, will.i.am (foto) fiind o persoana pasionata de tehnologie. will.i.am a primit deja legitimatia Intel, pe care a prezentat-o cu umor in cadrul unei conferinte de presa din Anaheim, California.

“Aproape tot ceea ce fac implica procesoare si computere, iar atunci cand vad un chip Intel ma gandesc la toate acele minti creative implicate care ma ajuta sa imi amplific propria creativitate”, a declarat will.i.am.

Acest parteneriat este parte a viziunii Intel “compute continuum”, ce presupune ca din ce in ce mai multe echipamente sa fie conectate la Internet, si a initiativei “visual life”, care exploreaza modul in care experientele vizuale precum fotografiile, clipurile video si filmele redefinesc relatia pe care utilizatorii o au cu laptopurile, smartphoneurile, tableturile sau alte echipamente.

In rolul sau, will.i.am va colabora cu Intel in multe cercetari tehnologice creative, parte a “ continuum-ului de computing”, ce pot include echipamente precum laptopuri, smartphoneuri si tablet PC-uri. Complementar rolului sau de solist in cadrul Black Eyed Peas, will.i.am lucreaza deja la crearea de muzica pentru brandul Intel.

Nu au fost date publicitatii mai multe informatii, dar Deborah Conrad, vicepresedinte si director de marketing Intel, a precizat faptul ca parteneriatul dintre companie si will.i.am cuprinde atat divertisment cat si tehnologie.

“Intel este in plin proces de transformare a modului in care comunica cu oamenii”, a precizat Conrad. “Parteneriatul nostru cu will.i.am este un prim exemplu prin care aratam modul in care dorim sa transmitem si sa oferim experienta Intel oamenilor. Este imperativ ca Intel si inovatiile noastre sa faca parte din cultura globala a tinerilor care folosesc noi dispozitive si adopta noi forme de comunicare si divertisment.”

Vezi profilul de Facebook al vocalistului trupei muzicale Black Eyed Peas: http://www.facebook.com/william?v=wall




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri