Orlando Nicoara a postat pe blogul personal un scurt video in care apare Grigore Cartianu, redactorul - sef al ziarului Adevarul.

• Asociatia IAA, care reprezinta industria de comunicare, i-a acordat un premiu de "excelenta pentru viziune si profesionalism in dezvoltarea comunicarii in mediul digital" lui Cristian Manafu.

• "In anul 1999, inainte de boom-ul economic din perioada 2000-2008, Romania avea 4.761.000 salariati. In 2008, dupa 9 ani de crestere economica continua, numarul salariatilor a ajuns la 5.046.000, in crestere cu 6% fata de 1999. Cum a evoluat situatia pe sectoare economice si ce performante au inregistrat alte 32 de tari in aceeasi perioada?", scrie Businessday.ro.

Dan Popa se intreaba cat de precise sunt ratingurile anuntate de marile agentii de profil si cum se propaga prin efectul Butterfly stirile proaste pe pietele financiare

• "Cu siguranta, multi dintre noi, si-au pus la un moment dat intrebarea daca este o vina sau o virtute pentru o femeie sa activeze in aceasta scena politica. Merita sa ma lupt cu aceasta clasa politica? Este sau nu misogină? Cum putem creste reprezentarea politica a femeilor?", scrie Andreea Vass.

DealBook.ro realizeaza un rezumat ale celor mai importante tranzactii din Romania si de pe plan mondial.