Un roman a cumparat intregul lot cu manuscrise si documente ale lui Emil Cioran, la finalul licitatiei ce a avut, la Paris, oferind intreaga suma la care s-a ajuns prin licitarea fiecarui obiect in parte, de 405.000 de euro, potrivit 9AM.
Mireille Radoi, directorul BCU, a precizat ca aceasta informatie i-a fost data de reprezentantii casei Binoche si Giquello, care au organizat, joi, 7 aprilie, la Paris, licitatia in care erau incluse mai multe manuscrise si documente ale lui Emil Cioran.

Compania KDF Energy, detinuta de George Brailoiu, a achizitionat manuscrisele si documentele lui Emil Cioran si le va aduce in tara.

KDF Energy este lider pe piata romaneasca a certificatelor de emisii de dioxid de carbon. Compania a fost infiintata in 2002, are filiale in Bulgaria, Grecia si Lituania si este in totalitate controlata de omul de afaceri George Brailoiu.

Biblioteca Centrala Universitara (BCU) si Televiziunea Romana (TVR) au participat la aceasta licitatie cu intentia de a achizitiona impreuna tot lotul Emil Cioran, care cuprindea 123 de pozitii, valoarea tuturor obiectelor fiind estimata de specialisti la o suma sub 100.000 de euro.

Dupa o licitatie in care fiecare document in parte a fost supralicitat, BCU si TVR reusind sa castige mai multe dintre acestea, un alt licitator a achitat suma totala la care s-a ajuns pentru acest lot - 405.000 euro -, adjudecandu-si-l astfel, conform clauzei "faculté de réunion de lots".

Cititi mai multe despre acest subiect pe 9AM.ro

Sursa foto: Thefullwiki.org

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri