Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.
"Cat de des trebuie sa postam pe Facebook?", este intrebarea pe care si-o adreseaza Cristian Manafu pe blogul sau. O analiza SocialBakers arata ca brandurile de top au publicat, in medie, pe Facebook cel putin o data pe zi in ultimele trei luni.

Andreea Maria Paul, scrie despre evolutia inflatiei in anul 2010 si estimari pentru anul in curs.

Hidroelectrica a pierdut 210 mil. euro din contractele bilaterale, in doar un an, potrivit e-nergia.ro, aflam pe Riscograma.ro.

Despre inceputurile numaratului citim pe blogul lui Dan Popa, Hymerion.ro.

BusinessDay.ro scrie o poveste despre flori si normalitate: "Am vazut in urma cu cateva zile la un post tv local un reportaj despre hotii de flori din Timisoara, reportaj in care se discuta despre faptul ca politistii trebuie sa fie tot timpul cu ochii pe zonele florale din centrul orasului pentru ca acestea sa nu fie vandalizate sau depopulate."






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri