Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.
Orlando Nicoara recomanda doua articole despre Sheryl Sandberg, directorul operational al Facebook, care pot fi citite in BusinessWeek si pe Kara.allthingsd.com .

Pe blogul Businessday puteti citi un articol despre cat sunt de indatorati romanii:

“Astfel, la nivelul intregii tari, ponderea gospodariilor cu imprumuturi a scazut de la 20% in 2007, la 14,1% in 2009, si luand in considerare faptul ca in Romania exista aproximativ 7,4 milioane gospodarii, rezulta ca un milion au avut de restituit imprumuturi in anul 2009”, arata datele Institutului National de Statistica.

Hymerion scrie despre scumpirea biletelor RATB:

“E criza. Se taie salarii, se dau oameni afara de peste tot. Nu au rost acum grafice cu cine si cat a suportat din costurile crizei. Spun doar ca nu suntem obligati sa suportam scumpirea biletelor RATB in conditiile in care, potrivit documentelor pe care le-am primit, RATB nu s-a adaptat la criza asa cum au facut-o alte companii. Foarte bine ca e regie autonoma. Foarte bine ca incearca sa isi apere angajatii. E treaba ta ca faci un foc in curte, dar daca scanteile tale imi ard mie haina, nu-mi mai cere si bani in plus”.

Andreea Paul Vass compara economia romaneasca cu o femeie:

“Daca ne-am imagina contributia reprezentantelor „sexului frumos” la economia autohtona ca pe o femeie, cam cum ar arata ea? Sa zicem, de pilda, ca proportia de femei active in campul muncii i-ar constitui mainile si picioarele, ca prezenta lor in toate posturile de decizie i-ar reprezenta capul/gradul de inteligenta si ca nivelul de salarizare i-ar tine drept trup; in conditiile acestea, care ar fi dimensiunile fapturii economice rezultate?”, scrie consilierul premierului Emil Boc pe blogul personal.

Pe blogul lui Marius Ghenea puteti citi despre conferinta SEEPEA care se va desfasura pe 20 mai la Bucuresti .

La evenimentul denumit “Building Bridges between Silicon Valley and South Eastern Europe", participa specialisti si investitori atat din Romania si regiunea balcanica, cat si din Statele Unite.











Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri