the Syndicate a castigat pitch-ul organizat de TRUST Euro Therm pentru procesul de rebranding si strategie de comunicare.
TRUST este un important jucator national in domeniul distributiei instalatiilor termice si de ventilatie, prezent pe piata din anul 1993.

Procesul de alegere a agentiei a durat 3 luni si nume cunoscute in piata agentiilor de publicitate au fost invitate la pitch.

Abordarea the Syndicate, reflectata in modul de lucru curent, a constat in analiza categoriei in care activeaza TRUST si in propunerea unor solutii eficiente de pozitionare si comunicare. Experienta agentiei the Syndicate in colaborarea cu clienti in domeniul tehnic si in intelegerea acestui domeniu a constituit o baza solida in construirea unui parteneriat de calitate cu noul client castigat, the Syndicate dovedind inca o data
creativitate si maturitate in abordarea afacerii clientului.

Constructia noii identitati de brand a elaborata confrorm abordarii Before the Line-After the Line a agentiei. the Syndicate crede in “linia” verticala ce delimiteaza momentul de memorare a brandului de cel de alegere a brandului.

In abordarea Before the Line s-au luat in considerare conventiile domeniului in care activeaza TRUST. Mai mult, the Syndicate a efectuat cercetari si a tinut interviuri in profunzime cu specialisti, constructori, instalatori si arhitecti, pentru a contura si verifica identitatea noului brand. Astfel, pentru noua identitate de brand, s-a optat pentru un descriptor care sa sublinieze pozitionarea TRUST: “Expert in solutii termice si de ventilatie” si pentru conturarea acesteia in concordata cu valorile la care brandul se raporteaza: calitate, confort, siguranta.

Elementele grafice distinctive ale brandului construit de the Syndicate sunt flacara si fulgul de zapada, simbolizand solutiile termice si de ventilatie marca TRUST. Cele 2 elemente sunt integrate in mod egal intr-un cerc, avand o cromatica si o structura ce se impletesc armonios pentru a crea un simbol indraznet, modern si memorabil.

Noua identitate va fi regasita intr-un mod vizibil si curajos pe toate materialele de comunicare TRUST, inclusiv in showroom-ul din orasul Piatra Neamt, proiectat de o echipa de arhitecti aflati in stransa colaborare cu agentia the Syndicate pentru a produce un impact memorabil.
In abordarea After the Line, the Syndicate va lansa TRUST la nivel local (Piatra Neamt), printr-un plan de comunicare in presa scrisa locala, outdoor, radio cat si activare a consumatorilor si a specialistilor, in vara anului 2011, pentru a convinge ca TRUST este Expertul in solutii termice si de ventilatie.

Echipa the Syndicate:


Monica Tarnovean, Executive Director
Razvan Vasiloiu, Strategic Planner
Florin Olingheru, Creative Director
Adriana Bestea, Copywriter
Echipa TRUST Euro Therm:
Marius Filip, coordonator marketing
Catalina Ivanov, analist marketing

the Syndicate este o agentie de publicitate full-service ce ofera, servicii integrate: constructie de brand, strategie de comunicare, creatie, consultanta de marketing, trade marketing, field execution, evenimente, direct marketing, campanii online, media planning & buying.

Printre clientii sai se numara: Banca Romaneasca, Bramac, Wienerberger, Sandoz Pharma Services, Profi Rom Food, Elbi Electric, Derpan, Terminal 1 Travel, Unilever Food Solutions, Bancpost.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri