Doru Buscu, redactor-sef Academia Catavencu si castigatorul licitatiei de saptamana trecuta, nu a achitat la termen cele 1,6 milioane de euro pentru achizitia titlului.
Doru Buscu trebuia sa achite pana azi cele 1,6 milioane de euro, urmand sa caute pentru o parte din suma finantare de la o banca, un fond de investitii sau un grup de media, dupa cum declarase pentru wall-street.ro.

Licitatia se va relua peste doua saptamani.

“I-am trimis un comunicat de presa lichidatorului prin care l-am informat ca nu am reusit sa strang banii. Timpul a fost foarte scurt intre licitatie si momentul in care trebuia sa dam banii. Vom participa, peste doua saptamani, la licitatie si sper ca data viitoare sa fim mai pregatiti”, a declarat Doru Buscu pentru paginademedia.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri