Vlad Tudosie, fostul director de vanzari publicitate TV al trustului Intact, va ocupa incepand cu luna august pozitia de country manager pentru portofoliul din Romania si Europa de Sud-Est al Discovery.
Tudosie va fi responsabil de coordonarea activitatilor companiei in Europa de Sud-Est si de evolutia posturilor de televiziune din portofoliu, printre care TLC, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery HD Showcase sau ID Investigation Discovery.

Acesta va lucra in biroul Discovery din Bucuresti si va coordona operatiunile din Bulgaria, Serbia, Slovenia si Croatia. Vlad Tudosie ii va raporta direct Katarzynei Kieli, vicepresedinte executiv si managing director Discovery Networks CEEMEA.

Vlad Tudosie il inlocuieste in functie pe Phillip Luff, cel care a fost country manager interimar pentru Europa de Sud-Est si care acum va prelua pozitia de country manager pentru pietele emergente.

Tudosie a mai ocupat in cadrul Discovery Romania pozitia de de director vanzari publicitate. Acesta s-a alaturat echipei Discovery dupa opt ani la Cable Direct.

Vlad Tudosie detine un MBA in cadrul Universitatii de Stat Coles Kennesaw din Statele Unite, unde a studiat intre 2006 si 2008.

Tudosie si-a inceput cariera in mass-media in 1998 ca account manager intr-o agentie mica de publicitate, dupa o cariera in domeniul imobiliar.

In Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, zece branduri Discovery ajung la 130 milioane abonati din 105 tari, cu programe traduse in 16 limbi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri