Audierea lui Rupert Murdoch si a fiului sau James a fost suspendata brutal, marti dupa-amiaza, cu putin inainte de ora 17.00 (19.00, ora Romaniei), dupa ce un manifestant a incercat sa arunce cu o spuma alba spre magnatul american.
Manifestantul a fost retinut dupa ce a aruncat spre Rupert Murdoch ceea ce parea sa fie spuma de ras asezata pe o farfurie. El a fost blocat in elanul sau de sotia magnatului, potrivit Mediafax.

In imaginile prezentate de televiziuni se poate vedea tanara, care asista la audiere asezata in spatele sotului sau, sarind in apararea octogenarului, in timp ce James Murdoch incearca de asemenea sa intervina.

Un martor a declarat ca l-a vazut pe atacator indreptandu-se spre Murdoch cu o geanta verde in mana.

Conform postului de televiziune Sky News, barbatul retinut ar fi un umorist.





Rupert si James Murdoch sunt audiati, incepand de la ora locala 14.30 (16.30, ora Romaniei), de Comisia pentru cultura, mass-media si sport a Parlamentului britanic, care i-a convocat in scandalul privind interceptarea unor telefoane.

Citeste mai multe informatii despre acest subiect in articolul Ce lasa in urma News of the World: Povestea celui mai mare scandal mediatic al anului in Marea Britanie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri