CODECS si Coaching Institute continua seria evenimentelor PM Caf lansata in 2005 si va invita la a-7-a reuniune PM Caf care va avea loc in data de 7 februarie 2006 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, incepand cu orele 18.30.

Tema propusa: Managementul Comunicarii - Cheia proiectelor de succes

Moderator:
Domnul Dr. Horea Murgu, Presedinte Coaching Institute

Comunicarea reprezinta un factor de influenta puternic al succesului unui proiect. Cu cat proiectul este mai mare cu atat partile implicate sunt mai diverse echipa de project manageri, client, sponsor - iar comunicarea este mai sofisticata. in cadrul acestei reuniuni PM Caf, ne propunem sa evidentiem obligativitatea unui management eficient al comunicarii in PM si modalitatile prin care se pot preintimpina probleme, care pot aparea in cadrul unui proiect, datorita nivelurilor diferite ale asteptarilor partilor implicate.

Vor participa in calitate de invitati speciali:

Crenguta Rosu, Managing Partner - DC Communication
Fulga Dimitrescu, PR & Communication Manager - JTI
Prof. George COJOCARU, Presedinte - GCI Consultanta si Inginerie
Silviu Miron, Project Manager - AVON
Marian Stas, Presedinte - Fundatia CODECS pentru Leadership

Sunt invitati sa participe la discutiile libere, reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, manageri executivi si manageri de comunicare, reprezentanti ai administratiei locale si centrale.

Anul 2006 va constitui pentru managerii de proiect din Romania ca si pentru intreaga societate un an al adevarului in care dezvoltarea competentelor in domeniu ne va permite un bun iNCEPUT intr-un mediu puternic concurential.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri