Alexandrei Olteanu, cea care din 2002 coordoneaza departamentul de media buying al agentiei de media Initiative, va prelua functia de managing director al companiei incepand cu 15 septembrie, odata cu incheierea mandatului lui Steve Dallas, cel care a condus agentia din ianuarie anul trecut.
Olteanu va conduce toate operatiunile Initiative, incluzand activitatile de strategie, buying, consultanta media, research si digital.

Compania este activa de 17 ani pe piata locala si face parte din grupul Lowe Romania. Anul trecut un business de circa 38 de milioane de euro, reprezentand in jur de 70% din cifra de afaceri a grupului.

“De aceasta data ne-am dorit sa aducem la conducerea Initiative un profesionist din interiorul echipei”, afirma Veronica Savanciuc al presedinte si CEO al Lowe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare de pe piata locala, cu afaceri de 51,6 milioane de euro anul trecut.

Noul manager al Initiative, este printre primii specialisti de media din Romania. Ea s-a alaturat echipei Initiative in 1995, iar din 2002 coordoneaza departamentul de media buying din functia de Director.

In ultimii ani a jucat un rol important in stabilirea si coordonarea strategiilor de media buying pentru clientii Initiative. Printre acestia se numara Orange Romania, Ferrero, Bergenbier S.A, Millennium Bank, Johnson&Johnson, Provident Financial, BMW, Supreme Group, kika.

"Piata se indreapta gradual spre un moment in care barierele intre paid, shared si earned media dispar. Se vor diferentia agentiile care pot sincroniza, intr-o maniera eficienta, know-how-ul de digital cu nevoia de expertiza solida, tactica in celelalte arii ale marketingului” , afirma Alexandra Olteanu.

Ea este absolventa a Universitatii Politehnica din Bucuresti si a cursurilor CODECS.

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de planificare si cumparare de media, de strategie, consultanta de media si new media.

Initiative este membra a Interpublic Group of Companies si este afiliata retelei internationale Initiative Worldwide.

In Romania, Initiative este membra a grupului de companii din care mai fac parte agentiile Lowe&Partners, Brand Connection, GolinHarris Bucuresti, HyperActive si Medic One.

Sursa foto: Media Fact Book

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri