Comisia Fulbright cu sprijinul Saatchi & Saatchi a gazduit receptia oferita cu ocazia conferintei internationale cu tema New/Old Worlds. Spaces of Transition.

Sustinatoare a programelor educationale si a unei comunicari transparente, agentia Saatchi & Saatchi sprijina aceste actiuni de socializare ale universitarilor si bursierilor Fulbright inca de la prima lor manifestare. Asociatia de Studii Americane din Romania (RAAS) impreuna cu comisia Fulbright organizeaza la fiecare doi ani o conferinta internationala cu participarea universitarilor romani si a celor americani care se ocupa de relatiile romano-americane in domeniul culturii si al predarii studiilor americane. Au participat, de asemenea, profesori din Israel, Ungaria, Anglia, Canada si SUA. Ideea aliantei RAAS-Fulbright a aparut in mod natural din dorinta intensificarii relatiilor Romano-Americane si datorita interesului comun pe care cele doua organizatii il au in schimbul cultural educational.

La cea de-a patra editie a conferintei New/Old Worlds. Spaces of Transition, Radu Florescu, membru in board-ul comisiei Fulbright a declarat:

Lumea in care traim azi este o lume cu mai putine bariere si o tehnologie din ce in ce mai avansata care a schimbat societatea noastra fata de cea de acum cativa ani. Aceste schimbari, chiar daca ne plac sau nu, vor continua si cei mai multi le vor imbratisa si le vor purta in secolul XXI. Cred ca provocarea programului Fulbright va fi aceea de a se integra in acesta noua lume a tehnologiei si aceea de a-si mentine identitatea. Cunoscand resursele de care dispune programul Fulbright sunt convins ca bursierii Fulbright vor fi invingatorii de maine.

Dr. Barbara Nelson, Director Executiv al Comisiei Fulbright a declarat:

Radu Florescu este un important si constant sustinator al Fulbright-ului. Pentru ca tatal sau a fost Profesor Fulbright in Romania, Radu intelege in profunzime insemnatatea programului nostru. Eu, ca profesor Fulbright, am avut marea sansa sa fiu unul dintre beneficiarii bursei si astfel sa predau la Universitatea din Bucuresti si Universitatea de Vest din Timisoara in anii 1995 si 2001. Ma simt strans legata de Romania prin faptul ca am fost martora si am participat, chiar daca intr-o mica masura, la marile transformari ale tarii

De-a lungul anilor, Radu Florescu a fost sustinatorul multor programe educationale, sprijinind asociatii prestigiose ca AIESEC, Asebuss, Junior Achievent, Raising Stars, Advice, etc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri