LOral Professionnel vine in ajutorul hair stilistilor romani dornici sa se perfectioneze prin lansarea Academiei LOral. Din februarie 2006 specialisti de renume, cu o bogata experienta in haute coiffure ii vor initia pe stilistii din Romania in secretele coafurii de inalta clasa.

Miercuri, 8 februarie 2006, LOral Professionnel a invitat colaboratorii, reprezentantii presei si o serie de personalitati sa viziteze locul unde va functiona Academia LOral si apoi sa sarbatoreasca impreuna acest nou inceput in cadrul unei receptii ce a avut loc in sala Le Diplomate a hotelului Athn Palace Hilton. Un moment inedit al evenimentului a fost prezentarea de Haute Coiffure a stilistei Laetitia Gouenaou, invitat special si stilist ambasador LOral Professionnel.

Deoarece Academia LOral va fi un spatiu dedicat artei coafurii, pe 8 februarie ea s-a transformat, pentru invitati, intr-o lume in care toate artele se imbina. In trei colturi ale Academiei vizitatorii au putut observa trei artisti in exercitiul artei lor: un talentat mim a demonstrat complexitatea si frumusetea artei teatrale, iar in coltul dedicat picturii o pictorita a realizat pe viu o opera de arta reprezentand viziunea proprie asupra unei coafuri extravagante in stil Van Gogh. De asemenea, pentru a oferi invitatilor ocazia unica de a participa la o sesiune foto reala, cu un model coafat de stilistii LOral Professionnel, a fost invitat cunoscutul fotograf Gabriel Hennessy. Aceste trei momente au fost gandite ca un tribut pentru ceea ce va reprezenta Academia LOral un loc dedicat pregatirii specialistior in hair styling, adevarati artisti in domeniul lor.

In sala Le Diplomate a hotelului Athn Palace Hilton a fost creata o lume mitica, in care decorul a simbolizat elemente din natura - apa, aer, foc, gheata. Personaje mitologice Atena, Medusa, Cupidon si Unicornul, au oferit invitatilor un spectacol de dans, invaluind intreaga seara intr-un aer de mister si magie. Arta, mitologia, natura, acestea au fost notiunile pe care s-a construit conceptul evenimentului, fuziunea lor simbolizand continua cautare a perfectiunii, atat de bine ilustrata de arta coafurii. Inaugurarea Academiei LOral nu putea avea loc decat intr-un atmosfera care sa imbine visul, excelenta si reusita, valorile LOral Professionnel.

Cu ocazia evenimentului, care s-a bucurat de participarea unor figuri publice precum Andreea Esca, Corina Danila, Andreea Berecleanu, invitatii au avut ocazia sa-i cunoasca pe specialistii care ii vor indruma si pregati pe cursanti in cadrul Academiei LOral. Mariana Vama, Victor Stanescu si Adrian Cost sunt pregatiti la Academia LOral Paris, la Institutul de cercetare avansata Kerastase, la Academia Jean Marc Joubert Paris. S-au format, de asemenea, in cadrul seminariilor Total Look tinute de celebrul specialist Claude Juillard si au participat la Business Forum Cannes unde au fost invitati sa tina un seminar.

Conceptul si organizarea evenimentului de lansare a Academiei LOral au fost realizate de catre echipa Maximize Communications, alcatuita din: Carmen Balescu BTL Manager, Mihai Zica Field Officer, Ofelia Stanciu Producator, Otilia Coman Senior Copywriter, Irina Stoleru Senior Art Director, Ioana Braguta Account Executive, Ioana Teodorescu Account Executive.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri