BtB Advertising semneaza noua campanie de imagine Bavaria Leasing, conceputa in scopul crearii de awareness si a delimitarii si identificarii segmentului in care compania ofera servicii de leasing: cel al masinilor. Oferta atragatoare a Bavaria Leasing este prezentata drept numitorul comun al tuturor elementelor care sunt luate in considerare de clienti, atunci cand decid sa achizitioneze o masina in acest sistem: profesionalism, promptitudine, asistenta calificata.

Conceptul Masini, sub care se deruleaza campania de presa, ilustreaza prin executii simple, dar foarte elocvente domeniul pe care il stapanesc cei de la Bavaria Leasing si aduc o nota de prospetime in comunicarea din segment, declara Linda Willy Director Executiv BtB Advertising.

BtB Advertising este o agentie full-service independenta, infiintata in 2003, al carei potential de crestere se afla in sectorul serviciilor complete (strategie, creatie, client service, media, productie, PR) pentru clientii locali si internationali, pregatiti sa intre pe piata de comunicare prin intermediul unei echipe cu experienta acumulata de peste 10 ani in domeniu. Activitatea agentiei se concentreaza pe oferta serviciilor prompte si de calitate in special companiilor de provenienta germana, carora li se adreseaza in limba lor materna si in conditii de control al costurilor specific structurii de organizare al acestora.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri