Sony Pictures Entertainment a cumparat drepturile de productie a filmului dupa viata lui Steve Jobs, bazat pe viitoarea carte biografica scrisa de Walter Isaacson, scrie presa internationala.
Atunci cand Apple a anuntat saptamana trecuta ca Steve Jobs a murit, toata lumea se intreba multe lucruri – cand s-a intamplat, care a fost cauza exacta a mortii, ce se va intampla cu Apple. Dintre toate aceste intrebari este putin probabil ca cineva sa se fi intrebat “cine il va juca pe Steve Jobs in filmul despre viata lui” insa se pare ca aceasta intrebare incepe sa iasa la suprafata din ce in ce mai mult.

Biografia lui Walter Isaacson despre fostul CEO al Apple se bazeaza pe mai bine de 40 de interviuri cu Steve Jobs si acopera 450 de pagini. Cartea va fi lansata pe 24 octombrie si a primit foarte multa atentie in ultima perioada.

Surse din piata spun ca Sony Pictures Entertainment a platit 1 milion de dolari pentru achizitionarea drepturilor asupra filmului despre viata lui Steve Jobs.

Publicatii internationale speculeaza ca filmul va fi produs de Mark Gordon (Saving Privaet Ryan, The Day After Tommorrow sau Source Code).

Cine credeti ca s-ar potrivi rolului lui Steve Jobs? Comentati mai jos.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri