Compania Ego Media lanseaza LOGO BIGGER: un serviciu de logo design si nameing! www.logobigger.com este un site prietenos si usor de utilizat, unde gasiti informatii despre noi, clientii nostri si ce am realizat pana in prezent.

Modalitatile de lucru, briefing si comanda sunt structurate simplu, in doar 3 pasi. Pozitionat ca The key visual maker, LOGO BIGGER isi propune sa raspunda exigentelor clientilor, prin strategii de imagine si comunicare.

Acum, cand majoritatea marcilor autohtone a ajuns la varsta adolescentei si isi formeaza personalitatea, avem nevoie de branduri mature, capabile sa isi asume o identitate proprie, sa fie vizibile si sa comunice coerent. LOGO BIGGER vine in intampinarea brandurilor care se lanseaza acum, care vor sa isi defineasca sau reconstruiasca imaginea.

Formata din designeri si copywriteri, echipa LOGO BIGGER garanteaza originalitatea si eficienta solutiilor sale si impune un standard profesional de calitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri