Vedeti mai jos recomandarile wall-street.ro din blogosfera economica si de business.
Dragos Stanca isi intreaba cititorii blogului daca mai crede cineva ca printul asa cum este astazi nu va muri?

“Cu dedicatie speciala pentru cei care mai cred ca inventez povestea cu copilul venit acasa, uimit ca alfabetul incepe cu “A” nu cu “Q” [de unde si ideea de branding Q2M”, afirma antreprenorul online.

Legenda spune ca una dintre intrebarile de la faimoasele interviuri de angajare ale Google ar suna cam asa: “Esti capitan pe o corabie de pirati s trebuie sa imparti prada astfel incat sa ramai cu o parte cat mai mare, dar sa supravietuiesti unui vot democratic”. Cel mai simplu raspuns acceptat este “Impart toata prada cu jumatate din echipaj”. E irelevant care jumatate, scrie blogul Riscograma.

Vedeti continuarea “legendei”.

Razvan Pascu spune ca Whiteland, jucator pe piata produselor alimentare din Romania, cu o cifra de afaceri anuala de aproape 100 de milioane de euro, a lansat magazinul online eWhiteland.ro. Compania este distribuitorul branzei topite de la Hochland.

In septembrie 2011, potrivit portalului imobiliare.ro, chiria medie solicitata de proprietari pentru o garsoniera a ramas practic constanta comparativ cu septembrie 2010, in timp ce preturile au scazut cu 2,1%, insa pe segmentul apartamentelor cu doua si trei camere. Practic, in ultimul an, pretul pe metru patrat a crescut de la echivalentul a 2,56 chirii medii lunare, la 2,67 chirii in cazul apartamentelor vechi cu doua camere, si de la 1,75 la 2,1 in cazul apartamentelor vechi cu trei camere. Pe segmentul garsonierelor, raportul “pret pe mp/chirie” a ramas constant in jurul valorii de 4, scrie Businessday.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri