Realitatea Media, compania care detine canalul Realitatea TV, a cerut Consiliului National al Audiovizualului (CNA) sa interzica functionarea postului RTV deoarece aceasta televiziune nu ar fi autorizata si emite din studiourile de la Casa Presei Libere, care apartin Realitatea Media sustine Sorin Enache, directorul general al acestei companii, conform Mediafax.
Postul Realitatea TV a inceput sa emita, duminica, la ora 18.00, dintr-un nou sediu, cel din cladirea Willbrook, televiziunea fiind coordonata de Sorin Enache si Sergiu Toader.

La Casa Presei Libere a ramas o parte din echipa Realitatea TV, care lucreaza la postul RTV, controlat de Sebastian Ghita, fostul manager al Realitatea Media. Postul de stiri RTV emite incepand de duminica din studiourile de la Casa Presei Libere, in care a functionat Realitatea TV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri