Vedeti mai jos recomandarile wall-street.ro din blogosfera economica si de business.
LG va facilita upgrade-ul la Android 2.3 pentru proprietarii de terminale snartphone Optimus 2X, Optimus 3D si Optimus Black, conform Connect. Primul smartphone care va primi update începând de azi, 1 noiembrie, este LG Optimus 2X, scrie Dan Dragomir pe blogul sau.

Daca putem sau nu sa reducem la jumatate cheltuielile statului cu achizitia de bunuri si servicii, aflam de pe BusinessDay.ro.

Reducerea cheltuielilor de functionare a statului reprezinta unul dintre subiectele cu priza la populatie, astfel incat clasa politica nu ezita sa aduca in spatiul public aceasta tema ori de cate ori are ocazia.

Astfel, ieri am aflat ca opozitia va vota bugetul pe 2012 doar daca guvernul va implementa un set de 10 masuri printre care indexarea pensiilor si reducerea TVA si a CAS, deficitul bugetar urmand a fi pastrat sub control in principal prin reducerea cu 50% a cheltuielilor statului cu achizitia de bunuri si servicii. Cum acest tip de cheltuieli insumeaza 6,8 miliarde euro, reducerea la jumatate ar genera un plus de circa 3,4 miliarde euro sau 2.5% din PIB.

Daca am atins apogeul preturilor de închiriere in Centrul Vechi al Capitalei, aflam de pe blogul lui Ilias Papageorgiadis.

Pe langa informatii legate de cele 3 zone comerciale, tennats mix si mult mai multe detalii, concluzia principala este ca: toate preturile de inchiriere au crescut.

Aceasta concluzie este confirmata si de preturile de inchiriere cerute pentru spatiile libere. Proprietarii au asteptari mai mari. Cateodata cer acelasi pret pentru parter, subsol si primul etaj, in pofida diferentelor de valoare evidente pentru chirias.

Pe o piata ce a inregistrat scaderi de preturi sau stagnare in aproape toate zonele orasului Bucuresti, cresterea impresionanta a Centrului Istoric a devenit o adevarata „poveste de succes”. Interesul este, in continuare, crescut, cu zeci de noi jucatori incercand sa penetreze zona. Insa exista diferente majore comparativ cu situa?ia de acum un an sau doi: retaileri sunt mai sceptici, evaluand chiria propusa. Vor sa investeasca dar „nu cu orice pret”.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri