Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania si unul dintre cei mai mari din Europa Centrala si de Est, a deschis in acest weekend primul multiplex din judetul Mures, in centrul comercial Promenada Mall din orasul Targu Mures. Investitia se ridica la 5 milioane de euro.
Cinema City Targu Mures este al 12-lea multiplex pe care reteaua internationala de cinematografe il deschide in Romania, din 2007 si pana in prezent. Acesta are o capacitate totala de 1465 de locuri si 8 sali digitale, dintre care 5 sali capabile de proiectii 3D.

In perioada 16 – 22 decembrie, Cinema City Targu Mures va avea in program doua premiere, „Misiune Imposibila”, cu Tom Cruise, „Sherlock Holmes” cu Robert Downey Jr. si Jude Law in rolurile principale, si o avanpremiera „Alvin si veveritele 3”.

Odata cu deschiderea Cinema City Targu Mures, compania isi va extinde numarul de sali operate la 114, care insumeaza peste 21.000 de locuri. La nivel national, Cinema City opereaza multiplexuri in Bucuresti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Arad, Cluj, Bacau, Braila si Baia Mare.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania. Anul trecut, reteaua a avut peste trei milioane de spectatori care au cheltuit pe bilete 13,4 milioane de euro, adica jumatate din cat au lasat romanii anul trecut in toate cele 68 de cinematografe prezente pe piata locala. In 2010, lantul Cinema City era format din noua cinematografe.

Cinema City International are o retea de cinematografie distribuita in sapte tari: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia si Romania. Practic, reteaua cuprinde 95 de cinematografe multiplex, cu un total de 899 de sali si o capacitate de peste 176.000 de locuri.

Programul Cinema City Targu Mures:

Vineri 13:00 - 22:50 (ora de incepere a ultimului spectacol)
Sambata - Duminica 11:00 - 22:50 (ora de incepere a ultimului spectacol)
Luni – Joi 13:00 - 22:50 (ora de incepere a ultimului spectacol)

Preturi Cinema City Targu Mures:


Pentru filmele in format 3D, la pretul biletelor se adauga costul ochelarilor 3D Master Image in valoare de 2,5 lei.

Citeste si Topul cinematografelor cu cele mai mari incasari

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri