McCann Erickson Bucuresti, agentia de publicitate parte a grupului McCann Erickson Romania, este cea mai premiata agentie integrate din lume, potrivit topului Directory Big Won Creative Rankings 2011 al AdWeek, una dintre cele mai importante publicatii de media si marketing din lume.
Totodata, McCann Erickson Bucuresti s-a clasat pe locul 10 in cadrul agentiilor pentru marketing direct In acelasi timp, campania “ROM American” s-a mai clasat pe primul loc la campanii de marketing direct, pe locul al doilea la campanii integrate si al treilea la campanii across all media.

Clasamentul ii include si pe Florin Florea, care se afla pe ultima pozitie in topul celor mai premiati copywriteri si pe Ionut Cojocaru, care se situeaza pe locul al patrulea in topul art directorilor.

Cele mai bune agentii de publicitate din lume sunt BBDO New York, AlmapBBDO Sao Paulo si
Y&R Dubai.

Clasamentul Directory Big Won Creative Rankings 2011 este compus dintr-un set de liste dezvoltate de catre directnewideas.com si publicate de catre Adweek, in care sunt clasificate agentiile, campaniile si creativii din intreaga lume care au castigat cele mai multe premii la festivalurile de publicitate.

Pentru aceste clasament au fost luate in considerare aproximativ 6.000 de premii castigate pentru 4.048 de campanii dezvoltate de 1.302 agentii.

Printre cele mai importante premii castigate anul trecut de McCann Erickson se numara cele noua premii (intre care doua Grand Prix-uri) la Cannes Lions, cel mai important festival de publicitate din lume. Compania devenea astfel prima agentie din Romania care a castigat marele premiu in cadrul acestui eveniment. Tot in 2011, McCann Erickson a fost aleasa agentia anului la festivalul de publicitate Golden Drum de la Portoroz (Slovenia) si a castigat trei premii la festivalul Eurobest de la Lisabona.

Agentia de publicitate McCann Erickson Bucuresti, companie cu afaceri de 44,3 milioane de euro in 2010, face parte din grupul McCann Erickson. Acesta mai este format din agentiile Momentum (organizare de evenimente), MRM Parteneri (comunicare digitala si marketing direct) si McCann PR (relatii publice).




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri