Meciul de fotbal american din finala Super Bowl din Statele Unite este unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive de pe continentul nord-american. In 2011, audienta a inregistrat nu mai putin de 111 milioane de telespectatori.
Pe langa evenimentul sportiv, meciul este o ocazie unica pentru lansarea unora dintre cele mai bune spoturi TV din industria media. Agentiile de publicitate sunt dispuse sa plateasca sume mari de bani pentru timpii de difuzare, in 2011 pachetele de publicitate fiind cumparate cu sume de aprope 3 milioane dolari.

Printre protegonistii spoturilor de anul acesta se va gasi si David Beckham, care apare intr-o reclama la colectia de lenjerie pentru barbati, Bodywear, facuta in colaborare cu retailerul suedez H&M, potrivit CBS News.

“De-a lungul ultimelor 18 luni, am dezvoltat colectia de articole de lenjerie impreuna cu echipa de designeri si sunt foarte optimist in privinta a ceea ce am realizat” a marturisit pentru presa, David Beckham.

H&M a investit multi bani in campania de advertising , spatiul de difuzare din timpul meciului fiind achizitionat pentru suma de 2,63 milioane de euro.

H&M este cunoscut pentru parteneriatele sale cu nume mari din industria modei sau cu celebritati.

Printre acestea s-au numarat: Madonna, Karl Lagerfeld, designerul Chanel, Stella McCartney si Versace.

David Beckham nu este la prima realizare de acest gen. Fotbalistul a mai aparut in reclame la articole de imbracaminte pentru casa Emporio Armani.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri