Andrei Gheorghe va prezenta din 13 februarie o emisiune pe canalul The Money Channel, jurnalistul revenind astfel pe micile ecrane romanesti dupa ce in ultimul an a lucrat pentru o televiziune din Republica Moldova.
Emisiunea al carei protagonist va fi Andrei Gheorghe se numeste “Oameni si oameni" si va putea fi urmarita in fiecare luni, de la ora 22.00.

Prima editie va fi un interviu realizat cu generalul Victor Athanasie Stanculescu, aflat in detentie la penitenciarul Jilava.

Gheorghe se alatura astfel mai multor jurnalisti cunoscuti care in ultimele luni au inceput sa lucreze pentru The Money Channel. Printre cei care fac parte acum din echipa canalului de business se numara Sabina Fati, Ovidiu Nahoi (realizatorul emisiunilor Prima Pagina si Eurozone), Bogdan Ficeac (Tehnici de manipulare) si Delia Budeanu (Intalnirile Deliei Budeanu).

Andrei Gheorghe este cunoscut pentru emisiunile sale de radio si televiziune printre care se numara “13-14 cu Andrei”, „Lantul slabiciunilor”, “Gheorghe” sau “Politica, frate”. El a a luat o pauza in 2010, cand a acceptat sa conduca Departamentul de Comunicare al Ministerului Finantelor, apoi a trecut granita in Republica Moldova, pentru a realiza, la Chisinau, emisiunea “Salutare, natiune” pentru canalul Prime TV.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri