Bear Grylls, prezentatorul emisiunii “Tehnici de supravietuire/Man vs Wild’, a fost concediat in urma unor probleme contractuale.
In varsta de 37 de ani, Grylls a fost gazda emisiunii produse de televiziunea Discovery Channel din 2006.

Reprezentatii televiziunii au declarat ca partile nu s-au inteles cu privire la detaliile noilui sezon si ca s-a hotarat incetarea colaborarii cu Bear Grylls, potrivit Chicago Tribune.

Detaliile neintelegerii nu au fost facute publice, insa publicatia Hollywood Reporter a mentionat ca acestea sunt legate de alte doua proiecte in care este implicat prezentatorul.

Ultimul sezon al serialului, al saselea, a fost difuzat in perioada iulie-august 2011.

Vedeta a fost in toate colturile lumii, fiind nevoit sa supravietuiasca in locurile cele mai dure de pe planeta jungla, unul dintre acestea desfasurandu-se si in Romania, in muntii Parang .

Emisiunea “Tehnici de Supravietuire” a fost difuzata in 200 de tari.

Bear Grylls a escaladat muntele Everest la varsta de 23 de ani si a facut parte timp de trei ani din trupele de elita SAS (Special Air Service), fiind antrenat in parasutism, conflicte in jungla si tehnici de supravietuire.

Pe langa acestea, a mai scris romane pentru adolescenti si o autobiografie.

Sursa foto: Wikimedia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri