El il inlocuieste pe Adrian Nanulescu, cel care a fost CEO-ul Antena Group in ultima jumatate de an.

Adrian Nanulescu pleaca de la conducerea Antenelor

Adrian Nanulescu pleaca de la conducerea Antenelor

„Numirea sa este recomandata de rezultatele foarte bune pe care le-a ob?inut pe durata primului mandat”, conform scrisorii trimise de conducerea Intact.

Alexandrescu s-a alaturat grupului in 2008, fiind initial director executiv al Antenei 1. Incepand cu decembrie 2010, a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operatiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP.

El a coordonat si implementat integrarea operationala a celor patru statii TV ale grupului, precum si crearea unui nou sistem de management dedicat noii entitati. Acest proiect a inclus si relocarea operatiunilor tv din grup in noua cladire Intact Media Center.

Citeste si:

„De la incheierea mandatului (n.red. in septembrie anul trecut ) si pana in prezent, Sorin Alexandrescu a coordonat din pozitia de vicepresedinte Grivco, proiecte strategice pentru trust”, mai scris in e-mailul trimis angajatilor Antena Group.

Intre 2000 si 2008, el a fost directorul general al Kandia-Excelent, oordonand in 2007 vanzarea acestei companii catre Cadbury, o tranzactie in valoare de 100 milioane de euro.

Sorin Alexandrescu este licentiat in drept, masterand in economie si detine o diploma internationala MBA in management. El are o experienta de peste 12 ani in industria bunurilor de larg consum, corporate finance, asset management, M&A, burse de valori.