Spotul are la baza o idee simpla si foarte clar comunicata: oferta Zapp Talk Free este atat de avantajoasa, incat toti cei care afla despre ea isi suna prietenii pentru a le da detalii. Iar numarul utilizatorilor este atat de ridicat incat acestia se „ciocnesc” la fiecare pas, chiar si sub acoperisul unei singure cladiri.

Intregul proiect a fost realizat in timp record, de doar o saptamana, iar filmarile au durat o zi. Desi pentru spot s-a organizat un casting foarte riguros, la fata locului s-a apelat la unul din trecatori pentru a-l interpreta pe tanarul cu role care apare la final. De ce? Pentru ca toata lumea a considerat ca avea un aspect care se incadra perfect in ideea spotului. „L-am vazut prin mall, ne-a placut la nebunie look-ul sau si l-am intrebat daca stie sa mearga pe role. Dupa ce a raspuns afirmativ nu a mai trebuit decat sa trecem la treaba. Si totul a decurs foarte natural!”, spune Andreea Paun, FCB Copywriter.

Spotul a fost realizat impreuna cu casa de productie Saga Film, iar regia este semnata de Razvan Marculescu.

Echipa de la Foote Cone & Belding care s-a implicat activ in realizarea acestui proiect a fost compusa din Andreea Paun – Copywriter, Dragos Radulescu - Art Director si Anca Mates – Audio/Video Coordinator. Din partea Telemobil, proiectul a fost gestionat de catre echipa de Brand Communications Zapp.