Campania de sustinere Prigat - Energie Naturala, se imbogateste cu un nou spot TV intitulat Dublura de picioare, executie care urmeaza spoturilor Cainele, Pescarul Trambulina. Comunicarea continua pe linia strategica inceputa de Prigat acum un an avand la baza ideea ca Prigat este energie naturala, centrandu-se pe sloganul Prigat. Mai mult fruct. Mai multa energie
Ideea a venit mai mult ca o gluma, mi-am imaginat un personaj care are o meserie imposibila: dubleaza picioarele actorilor in filme(un fel de cascador ), datorita extra-energiei Prigat. Am ales cateva scene din filme, chiar clisee, in care personajul face un efort fizic extraordinar : ba o urcare pe copac in stil japonez "ha-ia", ba o alergare pe un camp minat in plin razboi, etc. Ceea ce este diferit in mod evident in acest spot fata de celelalte la Prigat, este faptul ca nu e o ilustrare clasica a unei consecinte extreme, ci plecand de la conceptul de super-energie s-a construit un testimonial. Oricum nu-mi pot inchipui spotul fara Gabriel Spahiu care a fost incredibil de amuzant, explica Oana Gheorghe Junior Copywriter.


Despre modul in care s-a realizat filmarea povesteste Laura Georgescu-Baron, A/V Production Director:Noul spot pentru Prigat a fost filmat in doua zile desi initial era programata o singura zi de filmare. De ce s-a filmat in doua zile ? Pentru ca, am spus noi, a venit primavara. Este cald si soare, exact atmosfera necesara povestii spotului. Ei bine, nu s-a intamplat asa. Vineri, 24 martie a nins, asa ca am filmat secventele de interior. Nu puteam decala filmarea in platou pentru urmatoarea zi deoarece era programata o alta filmare. Prin urmare mult stres deoarece aveam de filmat o secventa dificila pentru care am apelat la serviciile unui cascador, am "plantat"un copac cu o lungime de sapte metri in platou si am instalat o multime de accesorii.

Sambata, din fericire, a fost soare si am reusit sa filmam secventele de exterior. Emotiile nu au lipsit. Imi puneam intrebarea daca nisipul este uscat si capsele vor exploda? Daca vom reusi sa avem o dubla buna din trei cadre filmate (eram conditionati de numarul capselor pe care il aveam).La cea de-a doua dubla filmata s-a auzit vocea lui Bogdan Naumovici regizorul spotului : Stop! Tras.Emotiile au continuat, aparent un cadru care ar fi trebuit filmat in maxim o jumatate de ora s-a filmat in patru ore.Si astfel a mai intervenit o problema. Lumina s-a modificat, DOP-ul Max Lemnij s-a enervat, din pacate nu aveam cum sa "miscam" lucrurile mai repede. Proteza construita pentru piciorul copilului care "a raspuns" foarte bine la probele facute inainte de filmare nu a vrut "sa asculte"de comenzile scenografului .Si astfel am terminat filmarea mult mai tarziu, de abia pe la ora 17.00

Campania TV se difuzeaza incepand cu 1 aprilie 2006 pe principalele posturi de televiziune si va fi completata de o campanie de presa si de materiale la punctele de vanzare.

Spotul Dublura de picioare a fost produs de Hi-Fi Production si regizat de Bogdan Naumovici.

Din partea Leo Burnett s-au implicat in desfasurarea proiectului: Bogdan Naumovici- CEE Regional Creative Director; Petru Cuciuc Senior Art Director; Oana Gheorghe Junior Copywriter; Diana Oanta Brand Communication Manager; Alina Bacsis Junior Brand Communication Executive; Laura Georgescu-Baron A/V Production Director.

Din partea Quadrant Amroq Beverages au participat la realizarea proiectului: DanielaDumitru - Product Manager Prigat; Clin Clej - Marketing Consumer Manager - QAB; Eusediu Margasoiu - Communication Director QAB

Prigat este prima gama completa de bauturi racoritoare necarbonatate fara conservanti produsa in Romania (juice, nectar si still drink) prin implementarea unei noi tehnologii de imbuteliere la fabrica Quadrant Amroq Beverages din Bucuresti, o investitie in valoare de 4.5 milioane de dolari finalizata in noiembrie 2004.

Compania Quadrant Amroq Beverages (QAB) este unul dintre cei mai mari investitori americani din Romnia, mbuteliatorul autorizat i distribuitorul Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea i Roua Munilor pentru Romnia i Republica Moldova
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri