Andrei Zaharescu, prezentatorul stirilor din emisiunea "Observator" de la Antena 1, va fi numit purtator de cuvant al Guvernului, a anuntat premierul Victor Ponta, scrie Mediafax.
"I-am propus si acesta a acceptat sa preia postul de purtator de cuvant", a anuntat Ponta, la Antena 3.

Paginademedia.ro a realizat primul interviu cu Andrei Zaharescu, la scurt timp dupa ce premierul Victor Ponta l-a numit in functia de purtator de cuvant al Guvernului.

„Propunerea a venit din partea premierului, saptamana trecuta. Am stat, m-am gandit, am intors-o pe toate fetele si am acceptat. Cred ca a contat modul meu de adresare catre telespectator”, a spus Andrei Zaharescu pentru Paginademedia.ro.

Cititi mai multe despre propunere, despre cand incepe lucrul, despre relatia cu Victor Ponta si despre ce au in comun premierul si fata noului purtator de cuvant, pe Paginademedia.ro.

Sursa foto: a1.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri