Centrul comercial Cocor va deschide in toamna un cinematograf cu cinci sali, inaugurarea facand parte din strategia magazinului de a crea o zona de divertisment de 3.000 mp la etajul 5 al acestuia. Noul cinema este primul de tip multiplex din centrul Capitalei.
Cinematograful va fi deschis de un operator cu experienta pe plan international, magazinul de langa Piata Unirii fiind prima locatie aleasa de acesta in Romania, conform conducerii Cocor. Zona de divertisment va mai include bowling, biliard, loc de joaca si food court.

“Lansarea zonei de divertisment la ultimul etaj al magazinului raspunde asteptarilor clientilor nostri, oferind o paleta larga de optiuni in petrecerea timpului liber la Km 0”, a declarat Mirela Mihailescu, directorul comercial al Cocor SA.

Cinematograful ar putea fi o ancora de atractie de clienti pentru centrul comercial care a fost redeschis in octombrie 2010. Printre cinematografele din zona cu care va concura noua locatie se numara Hollywood Multiplex din Mall Vitan, Light Cinema din Liberty Center si Cinema Pro. Retelele de cinema care au vandut cele mai multe bilete anul trecut sunt Cinema City Romania (cu circa 3,7 milioane de bilete vandute in 2011), Hollywood Multiplex Operations si Movieplex Cinema.

La finalul anului trecut in Romania functionau 75 de cinematografe cu 241 de sali. Romanii au cumparat 7,2 milioane de bilete in valoare de 29,4 milioane de euro in 2011.

Modernizarea Cocor va continua in perioada urmatoare si pe zona de shopping, conducerea centrului dorind sa diversifice categoriile de retaileri prezenti in magazine.

Cocor a fost redeschis in octombrie 2010 in urma unei investitii de 24,5 milioane euro. Centrul comercial are o suprafata comerciala de 10.000 de metri patrati si o parcare cu 200 de locuri.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri