Vodafone Romania, al doilea operator de teleconie mobila de pe piata locala si unul dintre cei mai importanti advertiseri, a lansat o noua campanie de brand, despre increderea in mai bine.
Noua campanie a pornit de la proiectele sustinute de operator in domenii precum sport, educatie, caritate, cultura, societate civila. Mesajul campaniei este “Vodafone aduce impreuna oamenii care cred in mai bine. Impreuna suntem mai puternici”.

“Romanii isi doresc acum, poate mai mult ca oricand in ultimii 20 de ani, sa isi recunoasca modelele si valorile, sa gaseasca directia catre un viitor mai bun, sa isi redescopere sentimentul de mandrie nationala. Campania noastra vorbeste despre dorinta de progres, de regasire in valorile umane autentice”, spune Mihai Ghyka, directorul comercial al Vodafone Romania.



Evenimentul de lansare a campaniei a fost sustinut de prezenta mai multor personalitati asociate cu Vodafone in diverse proiecte: Raed Arafat, Ivan Patzaichin, Tudor Giurgiu, Marcel Iures sau Victor Rebengiuc.

Campania vizeaza diverse grupuri si categorii profesionale - studenti, familie, antreprenori, soferi, sportivi - si se va desfasura in perioada urmatoare pe televiziune, outdoor, print si online.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri