Petru Buiuca este marele castigator al finalei "MasterChef", care a fost difuzata miercuri seara la Pro TV, el castigand si marele premiu in valoare de 50.000 de euro, dupa ce a incantat juriul cu talentul sau gastronomic, scrie Mediafax.
Petru Buiuca are 23 de ani si a crescut in Constanta. El locuieste in prezent in Bucuresti, unde a venit odata cu admiterea la o facultate cu profil economic, se arata pe site-ul masterchef.protv.ro.

Petru lucreaza ca office manager la un birou de arhitectura. Cu toate acestea, gatitul este marea sa pasiune. Spune ca intotdeauna i-a placut sa gateasca si isi aminteste ca la varsta de 5 ani se ducea in bucatarie si isi ajuta tatal la gatit.

Cand avea varsta de 9 ani si mamei sale i-a fost rau, Petru s-a vazut nevoit sa o ajute si a incalzit lapte pentru ea. Desi aragazul i se parea un monstru, a incalzit laptele si i-a pus si scortisoara, devenind astfel eroul mamei lui. De atunci, spune Petru, nu a mai iesit din bucatarie.

A invatat sa gateasca singur si marturiseste ca isi doreste ca in curand sa manance sarpe, homar gigant si tarantule. Gateste orice si spune ca in momentul in care vede ingredientele ii vin in minte multe retete. Petru mai spune ca iubeste atat de mult gatitul incat si noaptea viseaza ca scrie retete.

Cel mai mult ii place sa gateasca preparate cu sofran. "'MasterChef' pentru mine inseamna, in sfarsit, locul in care vad oameni pasionati de mancare, de inovatie in bucatarie, oameni care sa isi lase sufletul in farfurie si sa il impartaseasca celorlalti, oameni care vor sa se autodepaseasca in bucatarie", mai spune Petru.

Foto: captura masterchef.protv.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri