TVR trebuie desfiintata si reinfiintata pe baze noi, acest post de televiziune ajungand "o afacere de familie", a declarat presedintele Traian Basescu, conform Mediafax.
"TVR trebuie desfiintata si reinfiintata pe alte baze. Nu poate functiona asa. Vezi o televiziune in doua camere care functioneaza si e mai dinamica decat TVR, si fara datorii. Sigur, nu spune nimeni ca nu trebuie sa avem o televiziune de stat, dar aceasta televiziune a ajuns o afacere. Iar aceasta realitate v-o poate confirma domnul Lazescu, ca am discutat cu el", a spus Basescu, raspunzand unei intrebari.

Seful statului a mentionat ca "acolo sunt afaceri de familie".

"E evident ca acolo sunt afaceri de familie, sunt afaceri intertrusturi, o televiziune cu 3.500 de salariati care cumpara atata productie de pe piata, nu stiu ce face cu atatia salariati", a aratat seful statului.

Conducerea TVR a fost demisa in aceasta saptamana dupa ce raportul de activitate al institutiei pe 2011 a fost respins de catre Parlament. Managementului TVR i-a fost reprosat faptul este ineficient, televiziunea avand datorii de peste 100 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri