Philips, sponsor oficial al FIFA World Cup 2006, lanseaza o promotie dedicata fanilor acestei competitii din Romania. Campania se va desfasura in perioada 15 aprilie 15 iunie 2006, la nivel national, in principalele retele de magazine distribuitoare de aparate electronice si electrocasnice.

La promotie participa produse Philips din ambele categorii: electrocasnice aspiratoare, fiare de calcat, roboti de bucatarie, si electronice televizoare, sisteme home cinema, DVD player-e. Mecanismul este simplu: la achizitionarea unui produs din gamele mentionate, cumparatorul primeste un tricou personalizat, iar primii 200 de cumparatori vor primi automat o telecomanda universala in forma unui stadion de fotbal, dotata cu deschizator de sticle.

Promotia va fi sustinuta printr-o campanie puternica pe principalele statii TV si radio si pe internet.

Philips este unicul sponsor din domeniul aparatelor electronice si electrocasnice, parteneriatul cu FIFA datand din 1986.

FIFA World Cup este principalul eveniment sportiv mondial, cu o audienta cumulata ce numara peste 37 miliarde de telespectatori din toata lumea. Audienta record s-a inregistrat la campionatul mondial din Franta 1998, cand finala a fost urmarita de 1,3 miliarde de telespectatori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri