Agentia de comunicare Medic One ar putea ajunge anul acesta la o cifra de afaceri de circa doua milioane de euro, in crestere cu circa 30% fata de anul trecut, a declarat pentru wall-street.ro, Oana Cociasu, managing partner al companiei.
Medic One este o agentie fondata in 1999 de catre Oana Cociasu impreuna cu Veronica Savanciuc si Paul Radu, cei care au infiintat Lowe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare de pe piata locala. Pana in 2007 compania a functionat ca agentie separata, insa odata cu venirea crizei Medic One a fost integrata ca divizie specializata in comunicare medicala in agentia de creatie Lowe&Partners.

Compania are in prezent cinci specialisti in comunicare medicala. Iar, daca inainte de 2007 Medic One era precum o agentie clasica, cu persoane specializate pe media, creatie, PR, in prezent, angajatii companiei se folosesc de specializarile in domeniu ale angajatilor din celelalte agentii ale grupului.

“Pentru ca ne-am specializat, ne-am schimbat putin structura. Ne putem numi consultanti specializati de business. Fiind consultanti, ne tragem resursele din toate specialitatile din grup, pe care le directionam avand intotdeauna in minte specificitatea businessului medical si de comunicare pentru sanatate. La noi sedintele de lucru incep cu anatomia si fiziologia omului. Eu sunt la tabla cu desene si markere colorate ca sa explic mecanismele, apoi ii ajut pe colegi sa inteleaga psihologia medicului sau a pacientului”, afirma Oana Cociasu.

Managerul isi doreste pentru acest an sa creasca cifra de afaceri a agentiei cu 30% fata de 2011, cand divizia medicala a inregistrat un business de 1,5 milioane de euro. Deocamdata, nu exista planuri pentru angajari, acest lucru depinzand de business.

“Vreau sa cresc businessul organic, astfel incat sa crestem si noi si businessul clientilor pentru care lucram“.

Printre clientii Medic One se numara Angelini, Bayer, Labormed, MSD, Novartis, Pfizer, Walmark. Toti clientii sunt multibrand, adica agentia lucreaza pe mai multe produse cu manageri diferiti. De asemenea, in prezent sunt discutii pentru adaugarea de noi branduri in portofoliu, dar Cociasu nu a oferit detalii.

Medic One este membra a grupului de companii din care mai fac parte Initiative, Lowe&Partners, Brand Connection, GolinHarris Bucuresti, HyperActive si Mobile Works. Grupul Lowe a avut o cifra de afaceri in jurul a 51,6 milioane de euro in urma cu doi ani, potrivit Ministerului de Finante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri