Georgiana Gheorghe, fostul corporate communication manager al Danone, a renuntat la jobul din corporatie pentru a se dedica 100% antreprenoriatului.
Georgiana Gheorghe a infiintat in 2008, compania de comunicare Presage, in managementul careia a revenit 100% in aceasta vara.
Georgiana Gheorghe a explicat ca a ales sa paraseasca Danone, unde va mai fi consultant extern pentru cateva luni, ca urmare a dorintei de a se implica mai mult in afacerea pe care a fondat-o si a apetitului pentru antreprenoriat.

O data cu "intoarcerea" Gheorgianei Gheorghe, Presaje lanseaza doua noi produse pe piata, unul destinat start-upurilor si un al doilea special conceput pentru IMM-uri.

Cele doua pachete raspund nevoilor specifice de promovare si identifica prioritatile de comunicare ale companiilor aflate in dezvoltare, oferind solutii de comunicare customizate la un pret bazic fix.

"In prezent, 99,7% din totalul intreprinderilor romanesti sunt intreprinderi mici si mijlocii, care genereaza doua treimi din totalul locurilor de munca. Insa, in conditiile dificultatilor economice, acestora le lipseste o componenta esentiala pentru a-si atinge potentialul. Aceasta este comunicarea. Desi necesitatea acestui factor este recunoscuta si de catre autoritatile publice romanesti si exista mai multe programe nationale si fonduri europene care asigura finantari pentru traininguri in marketing si comunicare, putine IMM-uri au acces la acestea. In conditiile bugetelor restranse generate de criza, comunicarea IMM-urilor este aproape inexistenta", au explicat oficialii Presage.

In acest context, compania a elaborat doua pachete de comunicare pentru IMM-uri si startup-uri la pret fix.

Pachetul pentru start-upuri va fi dezvoltat pe o perioada de 3 luni pentru lansarea si postlansarea afacerii si va presupune un cost net lunat de 1.500 lei pentru clienti.

Pachetul pentru IMM-uri va fi derulat pe o perioada de 6 luni si la un pret lunar net de 3.300 lei.

Compania se asteapta sa atraga cativa clienti pentru fiecare din cele doua pachete in acest an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri