Posturile de televiziune indian Bollywood HD va fi disponibil retelelor de cablu si satelit din Romania de la 1 august, printre operatorii care transmit canalul numarandu-se UPC, Dolce, dar si alte companii.
Bollywood HD va transmite filme, emisiuni si seriale, toate in format de inalta definitie (full HD).

In luna februarie a acestui an au fost deja lansate televiziunile Bollywood TV, Bollywood Classic si Bollyshow de catre ISG Media. Bollywood TV difuzeaza in HD si SD cele mai cunoscute pelicule indiene produse intre 2000 si 2011, Bollywood Classic aduce in atentia telespectatorilor romani filme clasice indiene, iar Bollyshow transmite emisiuni, seriale, jurnale de calatorie si documentare produse in India.

“Industria indiana de film s-a dezvoltat cu o viteza impresionanta. Productiile difuzate de cele trei posturi sunt rezultatul unei experiente cinematografice indelungate, combinate cu o cultura locala fascinanta”, spune Gabriela Zamfirescu, partener local al ISG Media, compania care a lansat posturile pe piata romaneasca.

Bollywood HD va difuza pe 3 august filmul “Three Idiots”, pelicula care a obtinut cel mai mare profit din istoria cinematografiei indiene, Filmul regizat de Rajkumar Hirani prezinta povestea a doi prieteni care incep o calatorie in cautarea unui amic cu care nu au mai tinut legatura. Pe parcursul aventurii lor, se confrunta cu o serie de peripetii care vor ingreuna atingerea acestui obiectiv.

ISG Media a lansat canale tematice indiene in Orientul Mijlociu, Africa si Canada. Are licentiate pentru peste 9000 de titluri de filme, zeci de seriale si emisiuni si mai mult de 30.000 de clipuri muzicale. Compania a fost lansata in 2008, la initiativa lui Shai S. Sampson si a lui Gilad Elazar, oameni de afaceri cu o experienta in industria indiana de entertainment. In Romania, pachetul de canale Bollywood TV este distribuit si transmis de compania de broadcast de televiziune Digitalbroadcast.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri