Digi Sport va transmite urmatoarele trei sezoane (august 2012 – mai 2015) ale celor mai titrate competitii fotbalistice din lume, UEFA Champions League si Europa League. Totodata, RCS&RDS a anuntat ca va schimba incepand din acest weekend identitatea vizuala a televiziunii proprii de sport.
„La aniversarea sa, Digi Sport daruieste telespectatorilor, urmatoarele 3 sezoane (august 2012 – mai 2015) ale celor mai titrate competitii fotbalistice din lume, UEFA Champions League si Europa League”, conform operatorului.

RCS&RDS a lansat in anul 2009 doua canale TV proprii de sport - Digi Sport si Digi Sport Plus. In 2010, s-a lansat emisia in format High-Definition (HD), cu Digi Sport HD. In 2011 operatorul a crescut numarul de canale si le-a redenumit - Digi Sport 1, Digi Sport 2 si Digi Sport 3, iar in 2012 a lansat cel de-al doilea canal in format HD: Digi Sport 2 HD.

Prin cele trei canale TV de sport, telespectatorii pot urmari Liga 1 din Romania, Premier League din Anglia, Primera Division din Spania, Serie A Italia, Formula 1, Moto GP, tenis, atletism, handbal, baschet, hochei, box, gimnastica, judo, polo, etc.

Televiziunea de sport detinuta de RCS & RDS schimba identitatea vizuala, noua grafica fiind „mult mai dinamica, de inalta calitate vizuala”.

„Telespectatorii Digi Sport sunt alaturi de noi de 3 ani, se bucura alaturi de noi de fiecare victorie si se intristeaza la fiecare infrangere. Vrem sa ii rasplatim cu doua supercompetitii, care incep in aceasta luna si pe care le vom transmite in direct inclusiv online, pe www.digisport.ro si pe m.digisport.ro. Deci vor putea viziona aceste competitii nu numai abonatii Digi TV, ci si toti abonatii la internet fix si mobil ai RCS & RDS”, spune George Dobre, redactor Sef Digi Sport.

Principalii concurenti ai Digi Sport sunt GSP TV, Sport.ro sau Dolce Sport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri