Agentia de publicitate full service Godmother estimeaza pentru anul 2012 afaceri de 2 milioane de euro, in primele sase luni compania generand afaceri de 900.000 de euro.
“Pentru finalul anului 2012 estimam o cifra de afaceri de 2 milioane de euro, un obiectiv destul de usor de atins daca avem in vedere faptul ca primele 6 luni ale acestui an au adus deja 900.000 euro in agentie. In ce priveste echipa, nu ne dorim un colectiv mai mare de 25 de persoane - credem ca aceasta este dimensiunea ideala in care putem sa interactionam eficient unii cu altii si sa ne pastram spiritul insa nu excludem colaborarile de orice fel, deoarece forma echipei este data de conturul solutiilor” a declarat Valentin Vacarus, managing director Godmother.

Godmother a fost fondata in 1997, anul acesta implinind 15 ani de activitate.

In prezent firma are o echipa de 20 de persoane, dintre care 7 in departamentul de client service, 5 in cel de creatie, 4 alcatuiesc departamentul de online iar 4 ocupa functii administrative.

Printre clientii actuali ai Godmother se numara Google Romania, PROFI Rom Food, AD Pharma (Arkopharma), Agricover, Forever Living Products, Sanador, Transfond, Anchor (Mall Vitan si Plaza), Case Utilaje, Perla Nord sau Doppel Hertz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri