Concertul pe care Lenny Kravitz urma sa-l sustina pe 28 septembrie in Piata Constitutiei din Bucuresti se amana pentru 2013 din cauza unor obligatii contractuale care nu au putut fi inlaturate si care il retin pe artist pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, potrivit organizatorilor.
Kravitz se afla in prezent la New Orleans, unde este implicat in productia filmului "The Butler", in care detine un rol cheie. Perioada filmarilor a fost extinsa si pe durata toamnei, iar Kravitz este obligat prin contract sa ramana in Statele Unite pentru a termina filmarile.

Biletele vandute vor fi valabile pentru data ce urmeaza a fi programata in cursul anului viitor.

De asemenea, contravaloarea lor poate fi recuperata de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate, incepand cu data de 23 august si pana pe 28 septembrie 2012.

Lenny Kravitz le cere scuze fanilor sai si spune ca este nerabdator sa revina la Bucuresti in 2013.

Foto: captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri