Agrafa Print Services, companie 100% romaneasca specializata in tipar digital, cu peste opt ani de activitate, anunta cu placere lansarea celui mai nou si complex site din industria tipografica, www.agrafa.ro.
Ca urmare a imbogatirii portofoliului de produse si extinderii serviciilor de tiparire si personalizare, Agrafa Print Services si-a propus cu aceasta ocazie sa relanseze www.agrafa.ro, transformandu-l in cel mai complex site din industria tipografica, urmarind atat trendurile si conceptele celor mai mari companii internationale de productie publicitara cat si evolutia pietei locale.

Lucram la acest proiect de mai bine de sase luni iar lansarea de astazi este doar o prima etapa din intregul plan de dezvoltare a platformei online. In viitorul apropiat, pe langa produsele si serviciile noi vom integra si o parte din procesele de productie precum si alte aplicatii ce vin in ajutorul companiilor care apeleaza la serviciile Agrafa Print.”, precizeaza Mihai Baciu, Managing Director la Agrafa Print Services.

Noul site se caracterizeaza prin simplitate si utilitate, organizand meniurile intr-o structura foarte accesibila. Fiecare produs sau serviciu pe care compania il ofera este prezentat in detaliu, de la specificatii tehnice, sugestii si ponturi relevante pentru realizarea unei promovari eficiente, sau obtinerea unor materiale si produse unice, de impact,la informatii despre plata, livrare, termen de executiesi posibilitate de transmitere a comenzii. La toate acestea se adauga o bogata galerie de imagini reprezentative, o multitudine de template-uri ce pot fi descarcate cu usurinta, videoclipuri explicative si multe alte optiuni.De altfel, utilizatorii site-ul www.agrafa.ro pot urmari live activitatea Agrafa Print, in departamentul de productie fiind special instalate trei camere video.

In cadrul unei sectiuni separate din site, Agrafa Print prezinta in imagini si text detalii despre evenimentele in care s-a implicat de-a lungul timpului, aparitii in media, diverse inregistrari audio si video, o arhiva a comunicatelor de presa si multe altele. De asemenea, poate fi accesata si sectiunea de blog, conceputa pentru a comunica cele mai interesante realizari, noutatile din industrie si nu numai.
Prin misiunea si viziunea sa, Agrafa Print va continua procesul dezvoltarii noului site, oferind solutii inovatoare, competitive, dezvoltate special pentru a sustine cerintele clientilor si partenerilor sai.

Despre Agrafa Print Services

Infiintata in anul 2004, Agrafa Print Services este o companie specializata in tipar digital cu o vasta experienta in domeniul productiei publicitare, ce poate realiza o gama larga de tiparituri in tiraje mici si mijlocii: carti de vizita, CD-uri personalizate, etichete, plianate, postere, obiecte personalizate etc. Pe langa aceste servicii, Agrafa Print Services ofera atat partea de conceptie, prelucrare grafica, finisare cat si livrare a materialelor. Fiind o companie moderna, isi mentine renumele prin promtitudinea de a pune la dispozitia clientilor sai cele mai noi servicii din piata, peste 15.000 de persoane din vaste domenii de activitate folosind carti de vizita si produse personalizatemarca Agrafa Print.

In portofoliul companiei se mai regasesc: www.pucu.ro - prima aplicatie online pentru designul si productia cartilor de vizita, www.mousepads.ro - un proiect initiat ca urmare a cresterii cererilor pentru acest produs, ce ofera o varietate de forme si culori de personalizare si www.qr-code.ro - primul site din Romania dedicat atat generarii si informarii asupra codurilor QR, cat si printarii acestora pe diferite suporturi.

Te invitam sa vizitezi site-ul nostru, Agrafa.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri