Selectia de reclame care a putut fi vazuta in aceasta vara la Bucuresti in cadrul evenimentului Noaptea Devoratorilor de Publicitate va putea fi vazuta si in cateva din marile orase ale tari, seria de spectacole incepand in Brasov pe 22 septembrie.
Turneul va continua cu Galati - 28 septembrie, Constanta - 5 octombrie, Arad - 12 octombrie, Ia?i - 19 octombrie, Timisoara - 26 octombrie si Cluj - 3 noiembrie.

Spectacolul din Brasov va avea loc la Patinoarul Olimpic.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment dedicat pasionatilor de reclame, in care, timp de 8 ore, publicul vizioneaza 290 de spoturi din toata lumea. Anul acesta, selectia include un record de reclame romanesti selectate - 13, iar spotul romanesc Gelozia, realizat pentru publicatia online Iqads, va deschide evenimentul.

Spectacolul Noaptea Devoratorilor de Publicitate a fost prezentat in Romania, pentru prima data, in 1995.

Spectacolul a fost lansat de Jean Marie Boursicot si a avut loc pentru prima data in 1981, la cinematograful Kinopanorama din Paris. A tinut sase ore, durata care este apropiata de cea a spectacolelor actuale ale Noptii Devoratorilor de Publicitate. Din 1981 si pana acum evenimentul s-a extins in alte 40 de tari, sute de mii de oameni avand posibilitatea de a vedea anual cele mai bune, cele mai frumoase, dar si cele mai slabe reclame din lume.

Citeste si:

Dan Chisu, despre Noaptea Devoratorilor de Publicitate: Este ca la meci. Sunt reclame aplaudate, dar si huiduite

Fondatorul celei mai mari cinemateci mondiale de reclame: Romania este printre cele mai creative tari din lume

Sursa foto: Contul de Facebook al Noptii Devoratorilor de Publicitate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri