Superstarul pop Jennifer Lopez confirma oficial includerea Bucurestiului pe harta turneului sau mondial, “Dance Again”. Concertul va avea loc pe data de 14 noiembrie, in cadrul complexului Romexpo, fiind pentru prima oara cand vedeta ajunge in Romania.
J Lo, asa cum este cel mai bine cunoscuta vedeta americana, si-a inceput cariera muzicala in 1999, iar in prezent are la activ sapte albume de studio, vandute in peste 55 de milioane de exemplare in intreaga lume, se arata intr-un comunicat.

Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile “On The Floor” si “Dance Again”, realizate in colaborare cu rapper-ul Pitbull, care au ocupat locul intai in topurile din intreaga lume, inclusiv in cele din tara noastra.

Turneul “Dance Again” a debutat pe 14 iunie in Panama City si a continuat pe continentul sud-american. Acolo, artista a cantat in Venezuela, Chile, Argentina si Brazilia si apoi s-a indreptat catre America de Nord.

In primele zile ale lunii octombrie, J Lo va ajunge in Europa, unde va canta mai intai in tari precum Portugalia, Spania, Elvetia, Italia, Germania, Belgia si Franta, pentru ca apoi sa se indrepte catre tarile scandinave.

Dupa Rusia si alte state din Estul Europei, J Lo va ajunge in Romania, pe 14 noiembrie.

J Lo a anuntat recent ca, prin intermediul site-ului sau, intentioneaza sa interactioneze cat mai mult cu fanii, care au sansa de a castiga bilete la concerte, premii surpriza si chiar invitatii in backstage.

Evenimentul este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment si prezentat de Antena 1 si Radio Zu.

Biletele pentru concertul Jennifer Lopez de la Bucuresti se vor pune in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri