Razvan Corneteanu, fostul director general al Adevarul Holding, a devenit actionar la site-ul de stiri Hotnews.ro, el preluand actiunile detinute de Cristian Sima, presedintele si directorul general al Bursei din Sibiu (Sibex) potrivit datelor publicate la Oficiul Registrul Comertului, scrie Mediafax.
Corneteanu detine 9,0424% din compania Media Bit Software SRL din Bucuresti, care opereaza site-ul de stiri Hotnews.ro. Fostul sef al trustului de presa patronat de Dinu Patriciu a devenit actionar al publicatiei pe 24 septembrie 2012.

"Razvan Corneteanu a performat aproape 20 de ani in industria mass-media, dar este prima data cand se alatura in calitate de investitor intr-o platforma de comunicare online", au declarat oficialii Hotnews intr-un comunicat de presa.

Ceilalti actionari sunt: Diana Tereza Salistean (4,5002%), Ionel Margarit Timbolschi Preoteasa (36,9828%), Manuela Timbolischi Preoteasa (31,483%) si Andrei Woinaroski (17,9916%).

Corneteanu a fost director general al trustului Adevarul Holding din anul 2006 pana in aprilie 2010, cand a fost inlocuit de Peter Imre. Anterior, acesta a lucrat timp de 13 ani pentru Ringier Romania, grup care detine printre altele publicatii precum Libertatea, Unica, Viva sau Elle.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri