MoneyChannel, primul canal de televiziune de business a fost lansat in Romania incepand cu 1 mai 2006.
The Money Channel va oferi informatii financiare si de business, precum si analize ale evenimentelor, a mediului de afaceri, etc. De asemenea va fi analizata evolutia economica a Romaniei din ultimii 16 ani, pornind de la macroeconomie, sistem financiar- bancar, piata de capital, fiscalitatea, cadru legislativ, pana la chestiuni care vizeaza resurse umane, sanatate si mediu de afaceri.

Corespondentii postului vor analiza in direct de la Bruxelles si din Budapesta starea actuala a economiei romanesti inainte de aderare si vor face o comparatie cu cea a Ungariei, inainte de aderare. De asemenea vor exista transmisiuni in direct de la deschiderea Bursei din New York.

In cursul zilei de ieri, in studiourile The Money Channel au participat la dezbateri ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Florin Pogonaru, fostul ministru al Finantelor, Daniel Daianu, presedintele Bursei din Sibiu, Teodor Ancuta, vicepresedintele Dacia - Renault, Constantin Stroe, presedintele Comisiei de Buget-Finante din Senat, Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de Buget, Finante si Banci din Camera Deputatilor, Mihai Tanasescu, primarul Capitalei, Adriean Videanu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri