Sorin Freciu a primit aprobarea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru a lansa televiziunea cu profil economic Money.ro TV, pe o licenta pe care o detine din luna iulie, la noul post lucrand intreaga echipa care a realizat programele pentru postul The Money Channel, operat de Realitatea Media, scrie Mediafax.
CNA a aprobat, in sedinta de joi, cu unanimitate de voturi, o solicitare a societatii Media Advertising & Sales SRL din Bucuresti de modificare a licentei audiovizuale a televiziunii MCTV.ro in Money.ro TV si a formatului televiziunii din generalist in tematic - stiri si economic.

Asociatii Media Advertising&Sales SRL sunt Sorin Freciu (95%) si Sorin Codita (5%), potrivit datelor depuse la CNA.

La sedinta CNA de joi au fost prezenti Mihai Tatulici, project manager al noii televiziuni, si Daniel Apostol, director general.

Potrivit dosarului depus la CNA, televiziunea Money.ro TV va difuza programe de informare (69%), educative (6%), filme (5%) si publicitate si teleshopping (20%). De asemenea, televiziunea va difuza 75% productie proprie si 25% productii audiovizuale ale altor producatori.

La OSIM a fost depusa solicitarea de inregistrare a marcii Money.ro TV, se arata in dosarul depus la CNA.

Potrivit lui Mihai Tatulici, Money.ro TV va avea un format "smart TV".

"«Smart» inseamna analiza unui mecanism de piata si completarea acestui panel de emisiuni cu lucruri care deocamdata nu sunt discutate in media romaneasca. Abordarea Money.ro este diferita fata de cea a Money Channel", a spus Mihai Tatulici.

Totodata, Daniel Apostol a spus ca nucleul televiziunii Money.ro este reprezentat de echipa care a lucrat la televiziunea The Money Channel. Acestora li s-au alaturat insa si jurnalisti noi. Din echipa Money.ro fac parte, totodata, Andreea Neagru si Elena Voinea.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri