Biletele pentru concertul pe care trupa Depeche Mode il va sustine pe National Arena din Bucuresti, pe 15 mai 2013, vor fi puse in vanzare luni si au preturi cuprinse intre 135 de lei si 435 de lei, informeaza organizatorii, Emagic, conform Mediafax.
Biletele au preturi stabilite in functie de distanta fata de scena.

Astfel, cele fara loc pe scaun, in categoria Gazon A si B, costa 245 de lei, respectiv 135 de lei, in timp ce locurile pe scaune vor costa 145 de lei, 170 de lei, 200 de lei, 240 de lei, 275 de lei, 320 de lei si 435 de lei.

Inaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor sustine 34 de show-uri in 25 de tari din Europa, in fata a peste 1,5 milioane de fani.

Turneul european va debuta pe 7 mai, cu un show in aer liber, in parcul Hayarkon din Tel Aviv.

Alte destinatii de concert ale trupei includ Stadionul Olimpic din Berlin, Stade de France din Paris, Stadionul Lokomotiv din Moscova si Stadionul Olimpic din Roma, urmand ca turneul european sa se incheie pe Minsk Arena, din Belarus, pe data de 29 iulie.

Concertul de la Bucuresti va avea loc pe 15 mai 2013 si se va desfasura pe Arena Nationala, unde a avut loc anul acesta si concertul formatiei Red Hot Chili Peppers.

Biletele vor fi puse in vanzare online, pe www.MyTicket.ro, luni, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate.

Acestea vor fi primele show-uri live ale trupei Depeche Mode dupa succesul inregistrat de Tour of the Universe, turneul sustinut in 2009 si 2010, care a inclus 142 de concerte si vanzari record de peste 2,5 milioane de bilete.

Aceasta este pentru a doua oara cand Depeche Mode concerteaza la Bucuresti, dupa concertul sustinut in vara anului 2006.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri