Aproape 11.000 de oameni au semnat petitia online „Vrem Discovery pe RCS&RDS”, in aproape trei zile de la lansarea acesteia vineri seara. Petitia a fost deschisa dupa ce operatorul de telecomunicatii a scos mai multe canale Discovery din grila abonatilor de satelit ai companiei.
Decizia conducerii operatorului vine in contextul in care RCS&RDS a lansat de curand, doua posturi proprii de documentare, Digi Life si Digi World, iar in perioada urmatoare va fi lansat si Digi Animal World. RCS&RDS, companie detinuta de omul de afaceri oradean Zoltan Teszari s-a dezvoltat masiv prin oferirea de preturi mici, achizitia de alti operatori, iar incepand din 2009 si prin lansarea de canale exclusive, care pot fi receptionate doar de abonatii RCS&RDS.

“Pana in prezent, RCS a respins toate ofertele noastre comerciale, astfel incat nu s-a putut ajunge la un nou acord. Precizam ca nu am cerut, in niciun moment al negocierilor, cresterea tarifelor pentru distributia canalelor noastre. Si alte canale Discovery au fost afectate. Astfel, Discovery World a fost scos din toate pachetele, iar din unele oferte au disparut TLC si Animal Planet”, au declarat oficialii Discovery pentru Pagina de Media.

Reprezentantii companiei de continut de televiziune au mai spus ca modificarile celor de la RCS&RDS au facute fara sa fie informati sau fara ca abonatii sa primeasca notificari in prealabil.

Aproape 3 milioane de clienti de televiziune. In jur de 1 milion sunt abonati de satelit

RCS&RDS are peste 3 milioane de abonati de televiziune, potrivit unor date prezentate in octombrie de companie.

Anterior oferirii acestor informatii, cele mai recente date despre numarul de abonati de televiziune ai RCS&RDS erau de la finalul lui 2009, cand operatorul inregistra 1,6 milioane de clienti de cablu analogic si digital si 1,1 clienti de televiziune digitala prin satelit.

RCS&RDS a mai avut un conflict anul acesta cu grupul media Antena Group, cand nu a mai trasmis posturile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si GSP TV, dupa ce Antena Group, proprietarul celor cinci canale TV, a retras acordurile de difuzare a acestora in reteaua Digi TV prin satelit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri