"Superman, Spiderman sau Batman", de Tudor Giurgiu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, sambata seara, la gala Academiei de Film Europene (EFA), organizata in Valletta, Malta, potrivit site-ului oficial al evenimentului.
La aceeasi categorie au mai concurat scurtmetrajele "Demain, ca sera bien", de Pauline Gay, "Two Hearts", de Darren Thornton, "Miten Marjoja Poimitaan", de Elina Talvensaari, "L'Ambassadeur et moi", de Jan Czarlewski, "Im Freien", de Albert Sackl, "Csicska", de Attila Till, "Villa Antropoff", de Vladimir Leschiov si Kaspar Jancis, "Sessiz", de Rezan Yesilbas, "Manha de Santo Antonio", de Joao Pedro Rodrigues, "Back of Beyond", de Michael Lennox, "Titloi Telous", de Yorgos Zois, si "Einspruch VI", de Rolando Colla, relateaza Mediafax.

Urcat pe scena pentru a-si primi premiul, regizorul Tudor Giurgiu a amintit ca sambata, 1 decembrie, este Ziua Nationala a Romaniei. "Este grozav ca (aceasta premiere, n.r.) se intampla astazi. Mi-ar placea ca politicienii sa fie mai sensibili la problemele noastre, pentru ca avem un mare talent, dar avem nevoie de mai multa sustinere", a spus Tudor Giurgiu (foto). El le-a multumit, totodata, sotiei sale, Oana, si fiului sau, Stefan.

"Superman Spiderman sau Batman" spune povestea lui Aron, un baietel de cinci ani, care, impreuna cu tatal sau acoperit de griji, porneste intr-o dimineata pe un drum la capatul caruia doreste, asemenea eroilor din benzile desenate, sa-si salveze mama bolnava de inima.

Recent, scurtmetrajul "Superman, Spiderman sau Batman", in regia lui Tudor Giurgiu, a fost premiat la Manhattan Short, unde a primit medalia de aur. Totodata, pelicula a fost premiata la Kaliber 35 Munich International Film Festival. Pe de alta parte, in aprilie, "Superman, Spiderman sau Batman" a castigat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la Aspen Shortfest, premiu ce ii garanteaza un loc pe lista lunga a nominalizarilor la premiile Oscar, la categoria sa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri